Re: Asiakaspalvelun aukioloajat juhannuksena (16.6.2008)

Eilen 27.04-08 haastatteli YLE Egybtin hallitusvirkamiestä.Hän kertoi hämmästyneenä, ettei maailmassa ole koskaan nähty niin massiivista
monikymmenmiljoonaista kansanliikettä maansa historiassa , kun nyt liikkeelle lähteneet "leipäkapinoinnit maassaan.!" Suorastaan musertavan hiljaa on tiedotusvälineemme olleet siitä, että tällaista on tapahtunut ja näin laajasti jo pitkään. Egybtin tärkein ruoka kun ei ole puhuttu riisi vaan nimenomaan maailman yleisin ruoka leipä, eli USA:n VEHNÄ! Samalla viitattiin, että Afriikkaa runnoo jo massivoituva yleinen ruokapula kautta linjan.
Samalla tutkailtiin tilannetta myös esim Väli-Ameriikan osalta, jossa useamman maan johtajien toimesta on pidetty hiljaisuudessa nälkäpalaveereja jo pitkään. Eli tosiaan kyse ei näissä nälänhätätilanteissa ole mistään pelkästä riisistä. Vaan nyt loppuvat ydinaavikoitumisen jaloissa niin vehnät, lihat,maidot, juustot, riisit kuin mitkä tahansa maailman hiipuvat rehumaíssit tässä ja nyt! Ydinaavikoitumisen jaloista poistui niinikää tosiaan kalat, ja jopa hunajat. Ja ennenkaikkea myös mehiläispölytteisestä ruuan tuotannostamme käytännössä kerralla kaikki!
Niin hurjaksi homma näyttää menevän jo tästä tulevasta superkuivasta kesästä, että täytyy myötäillä Egybtin valtiovirannomaisia. "Niin paha ruokatilanne, ettei vastaavaa olla ikinä nähty!".. ..Jaa tämän kesän sato? No sanotaan, että siihen verrrattuna sentään viime vuona tuli mehiläispölyteruuat ja merissä oli kaloja. Nyt on edessä tosiaan maailmanhistoriallinen hetki kun TVO:n ydinkampamaneettikasvatus vei kalat ja jopa Japanin ja USA:n ydinlauhdemeret puskee jo enemmän meduusoja, kuin paikoin vettä. Ja tämä mehiläiskato.. .hui kauheaa. TODELLA alkaa maalaisille löytymään käyttöä ja ruoantuotantomyötöä!! Eli vaikkei tästä tule selviämään ydinala, sen paremmin kuin siihen loppuunsa asti sitoutuneet kansat. niin jotain hyvää. Tilaa tulee kohta hurjasti ja olen veikannut, että CCCP mallin mukaan vuoteen 2018 mennessä alkaa ydinala olemaan sellaisessa kansanmassojen paineistuksissa, että vetää vertoja tuleviin ruokarähinöihin. Jahka tosiaan ydinalan syyllisyys alkaa laajasti hahmottumaan tulevissa "punaisen sateitten" aikakausissamme.
Mikä ihmen punaiset sateet? No säteilyionisaatio synnyttää globaalin säärintamamuutoksen vesistömekaniikkoihin joka on kovin tuttua säteilyionisaatioilmiöiden ryöstäytyessä nykytyyliä mennakoivasti oikein reippaasti. Minä en missään tapauksessa ole mikään "ennustelija" vaan kylmän viileä aasianosaava fyysikko! Mm. tämän punaisen sateen perusfysiikkaan voi osaava tutustua mm. Hiroshiman ja Nagasagin vapaammassa historiikissa, vaikka IAEA/syyllinen USA toki kaiken kiistää yhä.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.