Re: Ford Cougar

Kirjastaan:" Mutta kriitikot korostavat, että se 4,5 tonnin plutoniummäärä jolla hyötöreakitori Super-Phoenix tullaan lataamaan vastaa yli sata kertaa
Nagasakin pommissa ollutta Plutoniumlatausta. He muistuttavat myös, että hyötöreaktori saattaa räjähtää kuin ydinpommi ja että sen jäähdyttimenä käytettävä nestemäinen natrium syttyy tuleen joutuessaan kosketuksiin veden tai ilman kanssa."
*Nykyään täysin epäonnistunut Ranskalais/Belgialainern ydintoivon vääjäämättömänä kohtalona on olla katto palasina erään EU:n ydinosaamattomuuden kaikkein kallein vuosimiljoonien ydinjätteen muistomerkki täynnä hallitsematonta ydinkauhun tekniikkaa. Mukanaan tämä ydinalalle tyypillinen megaepäonnistuminen vei toivon mm. ehtymättömän ydinpolttoaineen illuusioista. Taloudellisia ja terveydellisiä määriä ei edes uskalleta julkisuuteen laskea.
Ranskan jälleenkäsittelykuningas La Haguen uhkapeli: Tarkoituksena akujaan käsitellä miltei yksinäänRanskan omien vanhojen grafiittikaasureaktorien käytettyjä polttoaineita. Joiden radioaktiivisuus on vain viidennes verrattuna kevytvesaireaktorin jätteen säteilyyn!! HAO jälleenkäsitteli viimeksi mainittua vain 2-kuukautta 1976. 1977 lopulla laajennettiin, mutta todettiin heti riittämättömäksi ydintyyliin. Läheinen Cherbourgin kaupungin valtuusto on ilmoittanut kaikin keinoin vastustavansa laajentamisia!
*Länsisaksalaisen ydinkriitikon Robert Jungin mukaan La Haguen ympäristö on sekä maalla, että merellä radioaktiivisesti saastunut. Hän kertoo, että kriittisten tiedemiesten ryhmä on todennut läheisellä maa-alueella 10-20 kertaa virallisesti sallittuja säteilyarvoja suurempia arvoja. Ranskan virannomaiset ovat jyrkästi kiistäneet tällaiset faktat, joita myös La Haugessa käyneet ruotsalaiset lehtimiehet ovat tuoneet julki.
*Toki Saksassa ja Ruotsissa tiedettiin ranskalaisen ydinfarssin olevan joutsenlaulusaan jo silloin. Nykyään Euroopan kaikki uraani lähetetään kiltisti jo vuosikausia vähin äänin ja noloina Venäjän Majakin, joka sekin laitos lopetetaan tänä vuona 2008 Putinin mukaan. Maailmassa ei Englannin Sellafieldin ydinonnettomuuden jälkeen ole käytännössä toimivaa jälleenkäsittelylaitosta pian kuin Japanissa. Lisäksi kun viime vuona jälleenkäsittelevä laserisotoopikoe meni persiilleen aiotun 90% saannon romahdettua 11% murskalukuun on aiheen käsittely ollut tabu. Kas ydinalalla ei ole sen enempää energiapositiivista uraanikiloa enää ikinä käytettäåvänään. Ei kierrätysuraania, eikä siis enää edes kierrätysplutoniumiakaan mistään! Mutta kuten alan ideologia on aina ollut kaikki totuus kielletään vaikka sydän märkänisi.- Ja toden totta kaltaiseni ydinalan yyberosaajat on niitä aniharvoja jotka faktoja kasvavasti maailmaamme jalosti jakaa. Joten ollaas hei kuulkaas sielä vaan kuulolla. Ja kuunnellaan mitä viisauksia myös Antti Vahteralla on meille esittää!!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.