merirosvot sotilaina

Taitaisiko olla jo kolmatta viikoa putkeen , kun jatkuvat yöpakkaset koettelevat ydinaavikoituvaa Suomeamme jo ilman loppua? Joka tapauksessa
jälleen kerran oli kovat pakkasjaksot ja huurakuuraa maat valkoisenaan. Ei kuulu tiedotusmonopoleissamme paljon lauluja siitä, että minne katosi ne CO2 kuumentamat päivät? Etteikö peräti olisi ydinaavikoituminen syönyt samaa hyömyä kuin ennätyskuivuus biotooppejamme tärviölle?
Katselin eilen, miten YLE 2 esitteli alueuutisissaan, että ennätysmnäiset kuivuusjaksot jälleen kerran uhkaavat niin meillä kuin maailmalla hiipuvaa elintarvikehuoltoamme -50% kastelulisätarpeineen. Jopa niin pahoin, että FAO julisti ydinaavikoitumisen vesipulan ja ruuan katastrofin maailman keskeiseksi haasteeksi tälle vuosisadalle! Pari päivää mm. ultrasalatun sammakko ja matelijaekokatastrofin painikkeeksi.
Vaan mitä tekee maamme laajimmin vedättävä ydinala? Aivan oikein ostattaa rahalla Ilmatieteenlaitokselta,. Ympäristöministeriöltä ja ties miltä TKK:lta niin sairaansyvältä peilikuvalliset disinfot, ettei niitä voi edes vitsinä pitää!Onko tosiaan niin, että ydinaavikoitumisen tappaessa meremme, ilmastomme, sadantamme ja pian kaikki eläimet ympäriltämme ainoa vastaus tähän luonnon ydinkritikkiin on vain ja ainoastaan silmitön valehtelu? Luuleeko ydinalamme, että luonnon "Gaija" lukee näitä disinfomaksettuja lehtiä ja lopettaa vääjäämättömäsi kumuloituvat ydintuhokasvut? Jos ydinherramme luulevat NÄIN pääsevänsä pälkähästä ja vastuistaan niin vesiperä! .. .Öö.. .nin tai tässä ydinaavikoitumisfaktassa toki ydinaavikoitumispölyperä!((
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.