Re: Announcing the release of Anti-Steganography (AntiSteg v1.20) by Security Online Services

Nykyään panikointi ydinvoimaa vastaan on niin suurta, että suorastaan hämmästyttää!?Tulee eittämättä mieleen taannoinen keskustelu, jossa
kyseltiin mm. Heiniluomalta ja Kataiselta mielipiteitään siitä mitä mieltä ovat ydinvoiman "lähelleenrakentamisesta?" Vastaus tulee kuin tykin suusta kuorossa: "sulaa HULLUUTTA!.".. ..Öö just joo ja nyt tätä samaa kiteytetään lehdet mustina vakuuttamalla, ettei kukaan selväjärkinen siedä ydinvoimaa enää edes 100km säteelleen itsestään, vaan nyt pitää saada välimatkaa satoja, jollei jo tuhansia kilometrejä!!
Aika hurjaa muutosta muuten. Kun luvin miten vielä esim 80-luvulla esim. Ruotsissa haluttiin aivan yleisesti jopa Tukholmaan ydinvoimaa! Siis ihan simppeli kysymys. Mikä on maassamme herättänyt tämän massiivisen ja maankattavan kammon ydinvoimaan. Vastavaa en ole IKINÄ nähnyt! Miksi ihmeessä lehdet pursuavat tätä samaa viestiä:" Mitä kauemmas sen vähäkalmaisempaa mulle ydinvoimaa?!"
Toki Antti vahtera 1978 kirjoittamassa kirjassaan kertoi muutoksen johtuneen ruotsalaisten Ågastan voimalan vuotokatastrofiin kaatumisista ja myös esim Marvikenin ydinvoimalakatastrofin jo 1970-luvulla vaikuttaneen, kun ei täyttänyt kansainvälisiä ydinturvanormeja laitos alasajettiin vähin äänin. Itse asiassa plasmafyysikko professori Hannes Alfven lopulta ydintuhovaarasta vetosi suoraan Ruotsin pääministeriin tulppaillen maan silloisen ydinintoilukiiman. Ydinhallinto katkaisi kostotyyliiin tiedon ydinvaaroista antaneen professorin rahoitukset (,vertaa Aranda/Oulun mehiläistutkimusalasajoon mm. -08 alussa!). Valtiopainostus Hannesta vastaan päätyi tästä teollisuustutkijasta valtiopäiville. Kuten ydinalalla on tapana ollut totuuden puhuja ajettiin maanpakoon USA:han! Asia sai niin kiusallista julkisuutta, että myös Ruotsin uraanikaivos Rantadissa päätettiin myös sulkea ydinvaarojensa tultua julki laajalti. Antti Vahtera; (ydinenergian uhkapeli) kipakoituu: "Silloisia ydinhankkeista kuvastui edelleen joksenkin täydellinen tietämättömyys ydinenergian riskeistä, mm. Tukholmaydinvoimalahankkeissa, Vätanin sataman, ja esim. Haningenin ydinkaukolämpö-, sähkölaitoshankkeissa!"
Niin tulee tosiaan mieleen, että vastako nyt aletaan ydinvaaroja ymmärtämään vaivoin Suomessa, kun aiempaa edes 100km ei pidetä turvarajana? On aivan ILMEISTÄ , että nämä esittämäni loisteliaat uudenkertovat beettasoihtufaktat ja muut mekanismireaalini siitä miten LAAJALLE ydintuhot ohi mittausten leviää alkavat purra huimasti nähtyä paniikkia päättäjiimme tuoden. Jopa sadasti rajumin, kun edes ikinä alkujaan arvelin! Hianoa siltä osin, että turvaharhat karisevat. Olemme kuin kala kultakalamaljassa, jossa turvaa EI OLE ydinpäästöiltä omilta ydinpäästöiltä enää MISSÄÄN(!!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
On Wed, 3 Jun 2009 13:10:25 +0000 (UTC), Juho Puhakka wrote:

Not having gone to Finnishing school, I can only guess at the content, but the reference to a professor of plasma physics coupled (Note: mandatory railroad reference) to the length of the screed makes me think it could possibly the Finnish branch of the Lyndon Larouche party.
--
Steve

Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.