Watlow 935A-1CC0 temperature controller problem

Here's a Watlow 935A-1CC0 that's got me stumped with a problem I'll bet someone has already dealt with.
I can't get past the Front Panel Lock (FPL) to access any menus to set
anything!
At power on 00:00 is displayed, followed by ambient temperature.
Pressing the Up & Down buttons at the same time doesn't get me to the menu.
Hold Set & press either Up or Down button and the display alternates between 1085 & 205.
Here's how the PID is wired; 1 & 2 - RTD leads 3 & 4 - 68 ohm .5w resistor 5 - negative lead to SSS 6 - positive lead to SSR 7 & 8 - line in
I tried disconnecting #1 lead to RTD to force an error because a white paper on the Watlow site says that errors override the FPL. An error was displayed (ER 4) but when I tried to access the menu while the error was displayed - nothing, nada.
So how do I get past the 00:00 being displayed and get to the configuration menu? BTW: I'm also checking with Watlow, but no joy yet!
--
Robert Harmon
--
http://www.tinyurl.com/mb4uj - My coffee pages.
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
problem resolved
--
Robert Harmon
--
http://www.tinyurl.com/mb4uj - My coffee pages.
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.