Re: EU:n salaiset VAT-tunnukset

Minulta on monelta suunnalta tiedusteltu, että ketkä on ne asiattomuuksia tänne nettiin kirjoittavat kaverit, joista on tullut valtavasti valituksia heidän ökyillessään asiattomia ydinaiheisia materiaalejaan tänne?

No koska olen asian aina tienyt, niin voin kysyjille valaista pikkasen. Eli kyse on tosiaan TVO:n toimenkuvaansa enemmän kuin kyllästyneet ja pingoittuneet insinööristöt. Koska ole joviaali tyyppi, niin en sen enempää halua osoitella syyllisiä mutta käytetään heistä nyt täällä vaikka Öö.. miten sen nyt kauniisti sanoisin yleisnimitystä "Anssit!"), tai voisin toki käyttää myös taustoituksena vaikka. ..hmm.. .no vaikka Olli-Pekkaa. Mutta ehkä kaikille on helpointa tajuta koko alati nimiään vaihtava TVO/Cekuritas/SUPO/Posiva:n häirikkölinjalaislahko vähän samalla kaavalla kuin talouspuolen häirikkömassa tunnetaan Oskuna, niin nämä 4% ydinklingonilinjalaispoppoo vaikka yleisnimellä ANSSIT!

Vaan sitten konkretiana tuonen tuvan tuntumaan. Kyseisille Ansseille siis suora ja kursailematon kysymys: TVO:n v.2006 tritiumpäästö oli 2,46TBq/v, eli 13,44%. Kuitenkin esitettiin väite, että seuraavana vuona tritiumpäästöt olisivat suorastaan räjähtämässä käsiin ollen jo huikeat 3,66TBq/v!!! Kun luonnon tritiumpäästötasot ova 0,01TBq/v ja TVO.n vuosipäästöt 1978 miltei samoja ja vielä kymmenisen vuotta sitten nousunopeus oli kymmenesosia tästä nykyisestä, niin onko tuo esittämäne määrä TOSIAAN noin rajua? .. !

Eli hyvät pahat ydininsinöörit, miksi IHMEESSÄ heti kun TVO:n laitosten laskenallinen 25-30v käyttöikä laittomasti ylitettiin alkoi aivan käsittämättömästi kumuloituva laitosten neutronien-, tritiumin vuosituottakasvut!? Miksi ihmeessä voimalaitos, joka on tuottanut vuosittain sanotaan nyt kilon vuodessa pelkkiä neutroneita 2 500MW tehostaan alkaisi syytämään samalla tehollaan eksponentiaalisesti kasvavasti neutroneita nyt antamallanne arvolla siis jo 100kg/v!? Eihän tällaisessä väitteessänne ole mitään järkeä! .. ..Ellei niin, tosiaan kertokaas nyt ihmeessä omin sanoin miten tällainen on edes teoriassa teistä mahdollista? Ja jossete kykene, kuten epäilen heikkoine kvanttitaitoinenne. Vai mitä Anssi? ..Niin sitten ajetaan nettiin sellaista osaamista, joka siihen kykenee. Annan teille nyt puolisen päivää aikaa vastata, ja katsotaan.)

Reply to
Turo Meyer
Loading thread data ...

PolyTech Forum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.