Irritating 2000i Issue

At my new job they're still using ADT 2000i. The default view when opening drawings is icons, not list or details. Every time I go to open a drawing I
have to reset the view... it doesn't even stay in the same format when you change directories! Anyone have a fix for this irritating situation? I looked in the options but didn't see any obvious buttons to click.
Thanks,
Marc
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I think that is a Windows Explorer function (View, Details).
Clamage) wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

My guess is that you are running 2000i on WindowsXP. Unfortunately the only way to solve your issue is to upgrade your AutoCAD product because 2000i is not supported by AutoDesk for WindowsXP.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
My Model T isn't supported by Ford anymore either but it runs as well as ever. So do 2000i and R-14, both on XP. Do you think they send out little secret signals that keeps the software running? When they stop sending those signals, it quits?

opening
drawing
I
only
is
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

those
So what it your point?
Relz was simply pointing out that 2000i was not supported on XP, therefore that is why he is having the problem. I didn't read anything about "it won't work, period..."
Kind of hard to read the future. I'm sure somebody will get AutoCAD 2004/5/6 to run on the next version of windows in a few years, but that don't mean all features will work as designed.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I guess I have to spell it out for you. XP is not the problem.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Maybe you should have spelled it out in your first message, instead of rebuking "Relz"'s statement that "2000i is not supported by AutoDesk for WindowsXP"
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Yes it is. The pre-2002 file dialogs don't work correctly in XP. :)
--
Owen Wengerd
President, ManuSoft ==> http://www.manusoft.com
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.