TROS-Opgelicht tot zelfs 3x toe aandacht aan TEC-Nijmegen-BOEKLAGEN

Televisie kijkend Nederland lag in een deuk van het lachen.
Tot zelfs 3x toe besteedde de TROS aandacht aan twee 'voor paal
staande en te kijk gezette' bedriegers: WAO'er Dijkstra en ene Boeklagen van TEC Nijmegen.
Dijkstra zat met rode oortjes en kon zijn verzonnen werkgarantie niet tonen en dichtte zichzelf een geslaagd examen toe, terwijl er zelfs geen cursus is aangeschaft, etc.. Boeklagen, een niet door kennis belemmerde "deskundige", keurde zonder naar de toetsopgaaf te kijken de toets af. Kennelijk heeft Boeklagen het niet verder geschopt dan basisonderwijs.
Zelfs de beschonken kijker zag wat voor 'ploeterende' oplichtersbende TEC is, die monopolist-merk-gesponserd is en zelfs met misbruik van gemeenschapsgelden toch nog te dure CAD-cursussen verkoopt. Wat een zakkenvullers! TEC-leerlingen komen vervolgens voor werk bij SABOS aankloppen.
SABOS nam wijselijk zichtbaar afstand hiervan om haar tijd beter te gebruiken. Effectief en dat ook nog eens zonder misbruik van gemeenschapgelden. BRAVO! SABOS verdient een warme douche. http://www.cad-telewerk.nl/kroon.htm De gezonde SABOS-formule heeft de toekomst, bedriegers hebben het nakijken. En zo hoort het ook!
Gegroet,
Emelie
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.