Layer State

I xrefed another and froze/unfroze layers as needed. After saving and closing, the xref layers remained the same state as when I first attached the drawing.
Anyone know what system variable might be causing this? Thanks.
MagicJS
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
<DIV><FONT size=2>I&nbsp;xrefed another and&nbsp;froze/unfroze&nbsp;layers&nbsp;as needed. After saving and closing, the xref layers remained the same state as when I first attached the drawing.</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2>Anyone know what system variable might be causing this? Thanks.</FONT><FONT size=2></DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>MagicJS<BR></DIV> <DIV><FONT face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV> <DIV><FONT face=Arial> <DIV><FONT face=Arial size=3>Is it visretain?</FONT></DIV> <DIV><FONT face=Arial size=3></FONT>&nbsp;</DIV> <DIV><FONT face=Arial size=3>jojo</FONT></DIV></FONT></DIV></FONT></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>
------=
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Perfect, thank you.
<DIV><FONT size=2>I&nbsp;xrefed another and&nbsp;froze/unfroze&nbsp;layers&nbsp;as needed. After saving and closing, the xref layers remained the same state as when I first attached the drawing.</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2>Anyone know what system variable might be causing this? Thanks.</FONT><FONT size=2></DIV> <DIV>&nbsp;</DIV> <DIV>MagicJS<BR></DIV> <DIV><FONT face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV> <DIV><FONT face=Arial> <DIV><FONT face=Arial size=3>Is it visretain?</FONT></DIV> <DIV><FONT face=Arial size=3></FONT>&nbsp;</DIV> <DIV><FONT face=Arial size=3>jojo</FONT></DIV></FONT></DIV></FONT></BLOCKQUOTE></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>
------=
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Glad I could help...I'm usually the one asking all of the questions. ;-)
jojo
I xrefed another and froze/unfroze layers as needed. After saving and closing, the xref layers remained the same state as when I first attached the drawing. Anyone know what system variable might be causing this? Thanks.
MagicJS
Is it visretain?
jojo
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Polytechforum.com is a website by engineers for engineers. It is not affiliated with any of manufacturers or vendors discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.