SW 2005 SP0.0 refuses to start

recently after some updates to Windows XP SP2, I found out that solidworks
2005 SP0.0 refuses to load - the message comes from the operating system a
while after the start-up logo appears, claiming: sldwrks.exe was unable to
load, we are sorry for the inconvenience ... bla,bla,bla something in a dll
solidworks using with allot of hexadecimal stuff I don't understand. so I
uninstalled it, and reinstalled it - but in vain. afterwards, I uninstalled
it and installed the old SW 2004 and it worked ok - so at the bottom line
the question is - what am I missing? what does windows XP SP2 likes in 2004
that it doesn't like in 2005?
any explanation or sharing of similar experience and insights will be highly
appreciated,
Gil Alsberg
Reply to
Gil Alsberg
Loading thread data ...
2005 SP0.0 refuses to load - the message comes from the
sldwrks.exe was unable to load, we are sorry for the
of hexadecimal stuff I don't understand. so I
and installed the old SW 2004 and it worked ok - so
SP2 likes in 2004 that it doesn't like in 2005?
appreciated,
SP0.1 has dll's other ext files archived on SP0.1, SP0.2, and SP0.3. In your case SP0.0 needs SP0.1 and SP0.2
If you get the error message need missing file, go to Start then do a Search for those missing files on CD's 1 and 2.
Right off hand, I can't remember the name of that folder on 1 and 2.
John

Reply to
John Scheldroup
Thanks John, I'll give it a try!
Reply to
Gil Alsberg
Ok lets start over, verify that you have these files on the second and third CD's
SP0.CD2\Solidworks\swwi\data winnt0.cab winnt1.cab winnt2.cab winnt3.cab
SP0.CD3\Solidworks\swwi\data winnt4.cab winnt5.cab winnt6.cab winnt7.cab winnt8.cab
John
Reply to
John Scheldroup

PolyTech Forum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.