Toolbox Usage Issues

I have put together a bit of information on common problems and workarounds
for people using Toolbox. This is posted on my website, in a zipped pdf
file.
formatting link

Go to the Rules of Thumb page, and it is the top link, More Toolbox.
I'm open to positive or negative feedback on this, including any additional
information you think might be useful in this document. To email me,
remove the underscores from my address.
Thanks,
Matt Lombard
Reply to
matt
Loading thread data ...
Hey Matt,
Winzip gives me an error when I try to open it.
Muggs
workarounds
Reply to
Muggs
"Muggs" wrote in news:bfWdnYTzdbSNd_7cRVn- snipped-for-privacy@comcast.com:
It worked ok for me this morning. Perhaps a corrupt download?
Reply to
Dale Dunn
Yeah Dale, that was my first thought, but no joy.
Here's the compleat error log: ****** warning [C:\Documents and Settings\Muggs\My Documents\SolidWorks NG\Matt Lombard\PracticalUsageIssuesToolbox.zip]: extra 6 bytes at beginning or within Zip file (attempting to process anyway) Extracting file: C:\Documents and Settings\Muggs\My Documents\SolidWorks NG\Matt Lombard\PracticalUsageIssuesToolbox.zip Extracting to "C:\Documents and Settings\Muggs\My Documents\SolidWorks NG\Matt Lombard\" Use Path: yes Overlay Files: no warning [C:\Documents and Settings\Muggs\My Documents\SolidWorks NG\Matt Lombard\PracticalUsageIssuesToolbox.zip]: extra 6 bytes at beginning or within Zip file (attempting to process anyway) Error in file #1: bad Zip file offset (Error local header signature not found): 0 (attempting to re-compensate) Error in file #1: bad Zip file offset (Error local header signature not found): 0 ******
I don't know! Maybe, Dale, you could send it to me in the mean time. Change home to comcast in the address. TIA, Muggs
Reply to
Muggs
Never mind Dale.
I was able to open it from the website then open in Acrobat Reader from there.
Go figure. Thanks anyway, Muggs
Reply to
Muggs
"Muggs" wrote in news:VKudnQNNm7R1b_7cRVn- snipped-for-privacy@comcast.com:
Ok, then. Nothing is in the mail, you should have it right away.
Reply to
Dale Dunn
I've had problems posting PDFs to my site recently, which is why I zipped this one up. Not sure what's going on with that.
"Muggs" wrote in news:bfWdnYTzdbSNd_7cRVn- snipped-for-privacy@comcast.com:
Reply to
matt
Quite a while ago I had router problems that caused this sort of thing. I reset the router and I think upgraded the firmware.
Muggs wrote:
Reply to
P.

PolyTech Forum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.