HELP: Autorouting custom fittings

I hope someone can help me with this. I have created several custom
fittings that I need solidworks to autoroute but it will not insert
these custom fittings. I would appreciate any advice or suggestions
on how to fix this problem.
Thank you,
Hugh
Reply to
Hugh
Loading thread data ...
I hope someone can help me with this. I have created several custom fittings that I need solidworks to autoroute but it will not insert these custom fittings. I would appreciate any advice or suggestions on how to fix this problem.
Thank you, Hugh
Reply to
Hugh
I hope someone can help me with this. I have created several custom fittings that I need solidworks to autoroute but it will not insert these custom fittings. I would appreciate any advice or suggestions on how to fix this problem.
Thank you, Hugh
Reply to
Hugh
Hugh,
Have you included Route & Connection Points (C Point)as described in the Routing help?
If you wish to start a route with one of the fittings (eg a flange or a union), then it must only have one C Point.
If all elese fails, get one of the parts supplied by SW with routing and either modify it to suit your requirements or roll back through it and see how it was built.
Note: some items (such as pipes and elbows) MUST have some of their sketches named exactly per that described in the help documentation.
Merry :-)
Reply to
Merry Owen
Thanks you for the help. I will reply back with the results soon.
Hugh
Reply to
Hugh

PolyTech Forum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.